fbpx

Plačilo

Omogočamo naslednje načine plačila, ki jih lahko izberete pri oddaji naročila:

  • Plačilo preko sistema PayPal.
  • Plačilo po povzetju
  • Plačilo po predračunu

Ob naročilu izdelkov v vrednosti nad 30 EUR so stroški pakiranja in dostave brezplačni.Ob naročilu izdelkov do te vrednosti (30 EUR) znašajo stroški pakiranja in dostave 3 EUR.

Dostava

Dostavljamo s Pošto Slovenije. Če je blago na zalogi, se odpremi najkasneje v dveh (2) delovnih dneh od dneva plačila predračuna v primeru plačila po predračunu oz. od dneva plačila preko Paypala oz. od oddaje naročila v primeru plačila po povzetju. Dostavni čas za izdelke na zalogi je 1-3 delovne dni od dneva oddaje naročila. Večina paketov je dostavljena naslednji delovni dan. Pridržujemo si pravico izbrati drugo dostavno službo, če bi s tem lahko naročilo izpolnili učinkoviteje.

Pakiranje

Vsi naši paketki so skrbno zapakirani v veliki večini brez plastike. Za pakiranje uporabimo nepoškodovane škatle in embalažo, ki smo jo prejeli od naših dobaviteljev oz.  so nam jih podarili naši prijazni sosedje, prijatelji.
Pri pakiranju uporabljamo samo papirnati lepilni trak.
V primeru, da je na ponovno uporabljenih škatlah že uporabljen plastični lepilni trak ga pustimo in ne odstranjujemo. Menimo, da bi z odstranjevanjem naredili več škode, kot če škatlo ponovno uporabimo, tako kot je.